Cel mai bun muzical pe care l-am vazut vreodata!

Fiddler on the roof este acel tip de film care trezeste un sentiment de implinire si multumire la final datorita cantitatii mari de informatii acumulate. Este un film plin de culoare, arta, frumusete si naturalete atat din punct de vedere al imaginilor si muzicii dar si al scenariului si interpretarii actoricesti.

Ceea ce te determina sa reflectezi o vreme dupa vizionarea filmului este bogatia de mesaje pe care acesta le transmite. Dupa parerea mea, filmul exprima faptul ca regulile nu ne ajuta intotdeauna sa facem alegerile potrivite in viata iar curiozitatea este extrem de benefica deoarce duce la schimbare si progres. Mai mult decat atat, filmul subliniaza importanta traditiei in exprimarea devotamentului oamenilor fata de Dumnezeu.

Unul din lucrurile pe care le putem extrage din film este acela ca dragostea nu ia regulile in considerare. Si mai mult, nu conteaza daca esti sarac, caci nu bogatia materiala te face fericit. Lucrul cel mai important in atingerea fericirii este nimic altceva decat iubirea.

Imagine

Reclame

4 responses to “Cel mai bun muzical pe care l-am vazut vreodata!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: