Martisorul dragostei

… sau fiinta iubita si felul cum aceasta-si lasa amprenta asupra fiintei tale. Asupra tuturor simturilor… Caci iubirea ei este iubire-flacara, este cantec, lumina, primavara.

Pentru ca „surasul ei infloreste Pamantul. Cantecul ei, inmiresmeaza Cerul. Iubirea ei, vibreaza Dumnezeirea” iar lumina ei „trebuie lasata sa patrunda in noi prin toate fibrele fiintei, ca un alabastru, invesmantandu-ne simtirea si sangele, care freamata de la inceputul chemarii, ca un candelabru de aur.” (Gheorghe Constantin Nistoroiu)

Ceasca de cafea – Stefan Tivodar


1 responses to “Martisorul dragostei

  • laura

    d-l paler spune atat de frumos: „Dragostea sau Iubirea este un giuvaer de mare pret dat in dar fiecarei fiinte umane. Daca l-ai pierdut, viata ta nu mai are nici un sens… O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara. Invatati sa lasati pe chipul vostru sa infloreasca un zambet. Este darul pe care-l oferiti aproapelui, este darul pe care-l oferiti intregului Univers! Atinge steaua de neatins si nu-i uita pe cei ce au crezut in tine! Fara dragoste suntem orfani de toate, fara pasiune suntem ca o moara de vant spanzurata in vid! Nu iubesti o femeie pentru ca este frumoasa, ci este frumoasa pentru ca o iubesti tu! Cine iubeste si este iubit nu va mai fi niciodata acelasi om ca inainte… Iubirea trebuie invatata, incercata si experimentata… prima atingere nu reprezinta niciodata expresia ei desavarsita… Dragostea e speranta si fara speranta lumea nu ar exista… Iubesti pe cineva atunci cand ai ajuns sa vrei sa-i dai ceea ce ai mai bun si hotarasti sa i te dai pe tine insuti… ”
    si e mai mult decat sublim, zic eu. >:D<

Lasă un comentariu